ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Το βασικότερο αγαθό είναι η υγεία μας

Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, γνωρίζουμε την κατάσταση των δημόσιων νοσοκομείων στις μέρες μας, είτε από προσωπική εμπειρία, είτε από φιλικά μας πρόσωπα, που χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Οι παροχές από τα ασφαλιστικά ταμεία προς τα δημόσια νοσοκομεία έχουν μειωθεί και πολλές φορές η ιατρική περίθαλψη σε σοβαρά περιστατικά, είναι προβληματική και φτάνει στα όρια του κινδύνου της ίδιας της ζωής των ασφαλισμένων λόγω αυτών των ελλείψεων.

Οι ασφαλίσεις υγείας καλύπτουν τα έξοδα από την επίσκεψη σε ιατρό μέχρι και την νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί σωστά και εγκαίρως το προβλήμα υγείας που προέκυψε.

Οι συνηθέστεροι λόγοι που προκαλούν την δημιουργία ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας είναι:

• Συμπλήρωση των παροχών του κρατικού ασφαλιστικού ταμείου.
• Παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας .
• Προσφορά άμεσης παροχής υπηρεσιών υγείας, χωρίς αναμονή σε ουρές.
• Δυνατότητα επιλογής διαγνωστικού ή νοσηλευτικού κέντρου, μέσα από λίστα συμβεβλημένων σύγχρονων ιδιωτικών θεραπευτηρίων.
• Προσιτό κόστος που προσαρμόζεται στις οικονομικές δυνατότητες κάθε υποψήφιου πελάτη.
• Κάλυψη 24 ώρες το 24ωρο από εξειδικευμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.
 
Ζητήστε την βοήθεια μας, για να ενημερωθείτε για τα είδη των ασφαλιστικών προγραμμάτων, προκειμένου να επιλέξετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας βάσει των προσωπικών σας αναγκών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Aναπόσπαστο κομμάτι της
καθημερινότητας μας

Το αυτοκίνητο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, καθώς είναι το βασικό μέσο για τις μετακινήσεις μας. Είναι ένα εργαλείο εξυπηρέτησης και διευκόλυνσης, απαραίτητο για όλους.

Την ασφάλιση αυτοκινήτου δεν πρέπει να την βλέπετε  ως «βάρος» ή ως ένα ακόμη έξοδο αλλά ως μια υποχρέωση προκειμένου να προστατευθεί η περιουσία σας αλλά και το κοινωνικό σύνολο. Στην δυσάρεστη περίπτωση που προκαλούσατε ένα ατύχημα, αν δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη, θα δημιουργούσατε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα σε εσάς αλλά και σε όποιον συμμετείχε σε αυτό.

Μια αξιόπιστη ασφάλεια θα σας προστατεύσει και θα αποκαταστήσει τις υλικές ζημιές αλλά και τις σωματικές βλάβες που  προξενήσατε στον παθόντα. Επίσης, θα μπορούσε να αποκαταστήσει και δικές σας υλικές ζημιές αναλόγως με τις καλύψεις που έχετε συμπεριλάβει στην ασφάλεια σας.
Οπότε αντί να σκέφτεστε ότι η ασφάλεια για το όχημα  σας είναι περιττή , σκεφτείτε την βοήθεια που σας παρέχει σε στιγμή ανάγκης, και τότε θα αντιληφθείτε το πόσο σημαντική είναι η ασφάλιση του οχήματός σας.

Για την σωστή επιλογή του καταλληλότερου ασφαλιστικού προϊόντος είναι στην ευχέρεια σας διότι εάν η επιλογή του γίνετε με την βοήθεια του ασφαλιστικού συμβούλου τότε πραγματοποιείτε κατόπιν μελέτης των αναγκών σας και σε περίπτωση ανάγκης θα είναι αυτός που θα σας βοηθήσει στην διεκπεραίωση όλων των άγνωστων για εσάς διαδικασιών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ίσως το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο

Για όλους , η κατοικία μας είναι ίσως το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο γιατί εκτός ότι έχουμε επενδύσει οικονομικά σε αυτήν, στεγάζει και προστατεύει ότι αγαπάμε περισσότερο. Είναι ο χώρος ηρεμίας, χαλάρωσης και ευχάριστων προσωπικών στιγμών με την οικογένεια μας. Αποτελεί με λίγα λόγια τον «κόσμο μας».

Την ακεραιότητα αυτού του κόσμου που με τόσο κόπο αποκτήσαμε  διαφυλάττει μια ασφάλεια κατοικίας. Σε ένα τυχόν δυσάρεστο  και καταστροφικό συμβάν, όπως πλημμύρα, πυρκαγιά ή σεισμό (η Ελλάδα είναι μια εξαιρετικά σεισμογενής χώρα), χρειαζόμαστε κάποιον να είναι εκεί για μας και να μας στηρίξει, για να καλύψει κάθε ζημιά που πραγματοποιήθηκε και να μας δημιουργήσει την βεβαιότητα ότι σύντομα η κατοικία μας θα υπάρχει όπως ήταν πριν το ζημιογόνο γεγονός.  

Πολλές είναι οι ανάγκες που καλύπτει μια ασφάλιση κατοικίας, της οποίας η οικονομική επιβάρυνση είναι μηδαμινή σε σχέση με την αποκατάσταση μιας ζημιάς και των συνεπειών της.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ / ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η δουλειά σας αποτελεί το βασικότερο
πυλώνα εισοδήματος σας

Εργάζεστε για να ζείτε! Η δουλειά σας αποτελεί το βασικότερο πυλώνα εισοδήματος σας , πόσο μάλλον όταν αφορά μια δική σας επιχείρηση. Η λειτουργία μια επιχείρησης δεν επηρεάζεται μόνο από τις εμπορικές αποφάσεις που θα λάβετε αλλά και  από εξωτερικούς παράγοντες  που μπορεί να την βλάψουν ανεπανόρθωτα.

Όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι μια  επιχείρηση ή ένα κατάστημα, η οικονομική καταστροφή που προκαλεί στον ιδιοκτήτη της αν παύσει ξαφνικά την δραστηριότητα της, είναι τεραστία. Η ασφάλεια είναι το μαξιλάρι του επιχειρηματία και του καταστηματάρχη διότι αποζημιώνει τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν είτε από πυρκαγιά, είτε από φυσικά φαινόμενα, είτε από κακόβουλες επιθέσεις, είτε από πολλές άλλες περιπτώσεις. Ασφαλίστε και προστατέψτε λοιπόν ότι οικονομικά στηρίζει εσάς και την οικογένειά σας. Εργαστείτε  απρόσκοπτα χωρίς άγχος και χωρίς τον φόβο ότι κάτι «κακό» θα συμβεί στην επιχείρηση σας ή στο κατάστημά σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Είναι υποχρεωτική τα τελευταία έτη,
βάσει της ελληνικής νομοθεσίας

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης σκαφών αναψυχής είναι υποχρεωτική τα τελευταία έτη, βάσει της ελληνικής νομοθεσίας.

Οι ελάχιστες καλύψεις που πρέπει να περιέχει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι
• Αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες ή θάνατο επιβαινόντων και τρίτων
• Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές τρίτων.
• Αστική ευθύνη για πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης από ατύχημα.

Πλήθος καλύψεων μπορούν να προστεθούν προκειμένου να γίνει πληρέστερη η ασφάλιση όπως  Καιρικά φαινόμενα (κακοκαιρία, κεραυνός κλπ), Προσάραξη, Βύθιση, Πρόσκρουση – σύγκρουση, Ολική - Μερική κλοπή, Κακόβουλες πράξεις, Πειρατεία, Φωτιά κλπ.

Για την υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης, τα  ασφάλιστρα είναι πολύ οικονομικά αφού ξεκινούν περίπου από 35€ το έτος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Για αυτούς που επιθυμούν να προστατευτούν
για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει σε τρίτους

Η Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης απευθύνεται  σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες ή και σε μεμονωμένα πρόσωπα ή οικογένειες, που επιθυμούν να προστατευτούν για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει σε τρίτους από τις δραστηριότητές τους.
Καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις για ζημιές (σωματικές βλάβες / θάνατο / ηθικής βλάβης / ψυχική οδύνη / υλικές ζημιές / μόλυνση περιβάλλοντος), που προκαλούνται σε τρίτους από μη αναμενόμενο γεγονός, με υπαιτιότητα του ασφαλιζόμενου λόγω λαθών του, παραλήψεων του κ.ά.
Τέτοιου είδους ασφαλίσεις μειώνουν την πιθανότητα της οικονομικής κατάρρευσης σε άτυχες στιγμές.
Μερικές από τις ευθύνες που μπορούν να καλυφτούν ασφαλιστικά είναι:
 
•  Ευθύνη ιατρών, φαρμακοποιών,
•  Ευθύνη λογιστών, δικηγόρων,
•  Ευθύνη μηχανικών – τεχνικών ασφαλείας,
•  Ευθύνη γραφείων & ιατρείων,
•  Ευθύνη γυμναστηρίων,
•  Ευθύνη χώρων εστίασης,
•  Ευθύνη χώρων εκπαίδευσης,  
•  Ευθύνη ανέγερσης οικοδομής,
•  Ευθύνη ηλεκτρολόγων - υδραυλικών – ψυκτικών & τεχνικών καυστήρων,
•  Ευθύνη συντηρητών ανελκυστήρων,
•  Ευθύνη tour operator,
•  Ευθύνη πρατηρίων καυσίμων & συνεργείων αυτ/των,
•  Ευθύνη προσώπου – οικογενείας, ποδηλάτη κ.ά.
 
Κανείς επιχειρηματίας, επαγγελματίας ή ιδιώτης δεν πρέπει να ξεχνά ότι “όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα”.
Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης είναι κατά την γνώμη μας αναγκαία σε όσους προσπαθούν να έχουν τον έλεγχο και δεν είναι μοιρολάτρες.
Τα ασφάλιστρα είναι πολύ οικονομικά και η ασφαλιστική κάλυψη είναι ιδιαιτέρως μεγάλη.

TOP